ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Advertisement

Εγγραφειτε στο Newsletter


Αρχική arrow Εργασία - Βιογραφικά
Εργασία - Βιογραφικά Εκτύπωση E-mail

H TROPICAL A.E.B.E. είναι σήμερα η μεγαλύτερη και μοναδική εταιρία παραγωγής συστημάτων κυψελών καυσίμου (Fuel Cell Systems) αλλά και εφαρμοσμένης έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών υδρογόνου (R&D on Hydrogen Technologies) στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε μια σταδιοδρομία γεμάτη προκλήσεις για άτομα με υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και αντίστοιχα προσόντα. Όλες οι θέσεις εργασίας απαιτούν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ικανότητα για ομαδική εργασία και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψηφίους.


Παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, στο οποίο οι προοπτικές εξέλιξης εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόδοση του κάθε εργαζομένου. Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη είναι σημαντικές προτεραιότητες για να διατηρούμε τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και της στρατηγικής μας θέση στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1. Ηλεκτρολόγους Οχημάτων (Τμήμα Κλιματιστικών)
2. Ψυκτικούς Οχημάτων (Τμήμα Κλιματιστικών)
3. Τεχνίτες Αμαξωμάτων (Τμήμα Αμαξωμάτων)
4. Τεχνίτες Ψυγείων Οχημάτων (Τμήμα Αμαξωμάτων)


Αν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της ομάδας δεν έχετε παρά να στείλετε το αναλυτικό βιογραφικό σας σημείωμα παρακάτω:

Διεύθυνση

Fax

Hλεκτρονικό
Ταχυδρομείο

Tropical AEBE
Κροκεών 17
  104 42, Αθήνα

210 - 5785457

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
© 2017 Tropical
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της onScreen