ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Advertisement

Εγγραφειτε στο Newsletter


Αρχική arrow Ερευνητικά Έργα
Ερευνητικά Έργα Εκτύπωση E-mail

Στον τομέα των τεχνολογιών υδρογόνου, τα τελευταία 13 χρόνια, η TROPICAL Α.Ε.Β.Ε. είναι η μοναδική ιδιωτική  εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται με τις τεχνολογίες  υδρογόνου και την κατασκευή συστημάτων κυψελών καυσίμου (Hydrogen Fuel Cell Systems), μονάδων ηλεκτρόλυσης (Hydrogen Electrolysers) και ρεζερβουάρ μεταλλικών υδριδίων  (Hydrogen Metal Hydride Tanks) για την αποθήκευση υδρογόνου υπό χαμηλή πίεση.

 

Σαν πρωτοπόροι στον τομέα αυτό συμμετέχουμε σε πολλά ερευνητικά προγράμματα (projects) σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα Διεθνώς σχετικά με την ανάπτυξη κυψελών καυσίμου για την παραγωγή υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Α.Π.Ε.) καθώς και την παραγωγή οχημάτων και μηχανάκια (scooter) τα οποία λειτουργούν με την τεχνολογία των κυψελών καυσίμου.


Περισσότερες πληροφορίες &  πλήρη λίστα των Ερευνητικών Προγραμμάτων της Tropical A.E.B.E. μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ ... download

 

 

Η TROPICAL A.E.B.E έχει συμμετάσχει συνολικά σε πάνω από 15 ερευνητικά προγράμματα με Πανεπιστήμια αλλά και με Ερευνητικά Ινστιτούτα στην Ελλάδα και σε διάφορα Ευρωπαϊκά Κοινοτικά Προγράμματα. Σκοπός της συμμετοχής μας σε όλα αυτά τα project ήταν και είναι να αποκτήσουμε εμπειρία σε θέματα που αφορούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ειδικότερα όσον αφορά τις Τεχνολογίες Υδρογόνου, Κυψελών Καυσίμου, Δεξαμενών Αποθήκευσης Υδρογόνου καθώς και Αυτοκίνητων - Scooter Υδρογόνου.

 

Με την δεκατριάχρονη εμπειρία που έχουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα προσκαλούμε και δεχόμαστε προτάσεις συμμετοχής για την από κοινού ανάληψη Κοινοτικών ή Ελληνικών Ερευνητικών προγραμμάτων - project που αφορούν τις Τεχνολογίες Υδρογόνου και γενικότερα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα εστιάζουμε στην μελλοντική παραγωγή στην Ελλάδα ενεργειακών συστημάτων υδρογόνου (HYDROGEN POWER SYSTEMS) που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για την παραγωγή αυτοκίνητων υδρογόνου, φορτηγών, λεωφορείων, scooter, κλπ.

 

Πιστεύουμε ότι, με την εμπειρία που ομολογουμένως κατέχουμε αλλά και με τις συνεργασίες τις οποίες έχουμε συνάψει την τελευταία πενταετία, μπορούμε να επιτύχουμε σε αυτόν τον νέο και συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα των καθαρών πηγών ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν μία δυνατή - κοινή ομάδα με άμεσο αποτέλεσμα την από κοινού επιτυχία και διεύρυνσης των γνώσεων μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για ερωτήσεις όσον αφορά τις τεχνολογίες υδρογόνου, θα είναι χαρά και τιμή μας να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως εσείς διευκολύνεστε για μία φιλική πρώτη επαφή με την τεχνολογία του μέλλοντος αλλά βεβαίως και από την ιστοσελίδα μας.

 

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η εταιρία μας συνεργάζεται για τα ανωτέρω ερευνητικά προγράμματα που αναφερθήκαμε με:


- Ε.Μ.Π.

- BALLARD

- ΙΤΧΗΔ / ΕΚΕΤΑ

- ACCAGEN

- Ε.Ι.ΧΗ.Μ.Υ.Θ.

- ARCOTRONICS

- Κ.Α.Π.Ε.

- ASTRIS ENERGI

- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

- ELECTRIC HYDROGEN

- ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

- H - TEC

- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

- VOLLER ENERGY

- ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

- SMART FUEL CELL

- ΙΤΕ - ΚΡΗΤΗ

- SRE

- CNRS – LCSR – ΓΑΛΛΙΑ

- HELIOCENTRIS

- University of South Carolina - USA

- H2ECONOMY


 
© 2017 Tropical
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της onScreen