ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Advertisement

Εγγραφειτε στο Newsletter


Αρχική arrow Πιστοποιήσεις
Πιστοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
 


Η TROPICAL, πρωτοπόρα σε θέματα ποιότητας στην Ελλάδα, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.

Από το 2002 έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001:2008 από τον οργανισμό πιστοποιήσεων RINA (Αριθμός πιστοποίησης IT-81077). Τονίζεται δε, ότι είναι η μοναδική εταιρία στην Ευρώπη η οποία κατέχει πιστοποιητικό EN ISO 9001:2008 για την κατασκευή συστημάτων κυψελών καυσίμου (fuel cell systems) αλλά και συναρμολόγησης ηλεκτρικών & υβριδικών οχημάτων. Έδρα της εταιρίας είναι η Αθήνα (Κροκεών 17, 10442, Αθήνα). Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις και μηχανήματα για την επίτευξη των σκοπών της.

Η εφαρμογή αρχών ποιότητας και η τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας της εταιρίας μας ήταν μεταξύ των παραμέτρων που συνετέλεσαν στο να καθιερωθεί η TROPICAL σαν εγκεκριμένος προμηθευτής μεγάλων διεθνών εταιριών και οργανισμών, σαν συνεργάτης σε εμπορικές κοινοπραξίες αλλά και σαν εταίρος σε πολλά ερευνητικά προγράμματα διεθνώς.

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι η TROPICAL A.E.B.E. διαθέτει:

- την υπ' αριθμόν: 2181 άδεια λειτουργίας κατασκευής κλιματιστικών του Υπ. Ανάπτυξης
- την υπ’ αριθμόν: 905/014/1362 άδεια κατασκευής οχημάτων & αμαξωμάτων παντός τύπου του Υπ.    Ανάπτυξης
- είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό: 3528
- είναι μέλος του Εξαγωγικού Επιμελητηρίου με αριθμό: 2840

- έχει κατοχυρώσει το σήμα “
TROPICAL” στο υπουργείο εμπορίου 

 
© 2017 Tropical
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της onScreen