ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Advertisement

Εγγραφειτε στο Newsletter


Αρχική arrow Νανοτεχνολογία
Νανοτεχνολογία Εκτύπωση E-mail


Καλώς ήρθατε στον κόσμο της νανοτεχνολογίας…

Η Tropical-Nano είναι μια ελληνική εταιρία υψηλής τεχνολογίας με σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της νανοτεχνολογίας.


Eχει βραβευτεί για τα καινοτόμα προϊόντα της από τον Bill Gates (πρόεδρο της Microsoft) και τον Δ. Δασκαλόπουλο (πρόεδρο του ΣΕΒ). Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο GKSS, αναπτύχθηκαν νέα νανοϋλικά, όπως ο Νανοάνθρακας - nanocarbon (C), το Νανοτιτάνιο - nanotitaniun (Ti), το Νανοπυρίτιο - nanosilicon (Si), καθώς  και υβριδικά νανοϋλικά που περιέχουν ευγενή μέταλλα, όπως nanoplatinum(Pt), nanogold(Au), nanosilver(Ag), nanoruthenium (Ru), κ.α.


Σήμερα προσφέρουμε στην παγκόσμια αγορά «μαγικά» προϊόντα νανοτεχνολογίας που θα αλλάξουν την ζωή μας, γιατί ο κόσμος του μέλλοντος ανήκει στη νανοτεχνολογία…Εφαρμογές νανοτεχνολογίας…


ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 

Νανοπροστασία για το μπάνιο, το ντους, τα πλακάκια, τις βρύσες, την κεραμική εστία, τα ανοξείδωτα, τα χαλιά, τα υφάσματα, τα δέρματα, τα στρώματα, τα έπιπλα κήπου, τα μάρμαρα, πλακίδια, τους γρανίτες, την πέτρα, την ταράτσα, τον τοίχο, τα ξύλα, την πέργολα, τα ασημικά, τα μουσικά όργανα και το κλιματιστικό.

Νανοχρώματα υβριδικά κατάλληλα για εξωτερικό και εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού για θερμομόνωση, ηχομόνωση, αδιαβροχοποίηση και προστασία από υγρασία, βακτήρια, μούχλα και ακτινοβολία UV.

Ειδικό νανοϋλικό για αντί-μικροβιακή, αντιβακτηριδιακή και αντί-οσμωτική προστασία για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. 

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
Νανοπροστασία για τα τζάμια, τα μέταλλα, τα ξύλα, το δάπεδο, τα πλαστικά, τα υφάσματα, τις κουρτίνες, τα δέρματα, τα είδη υγιεινής, τα μάρμαρα, τα πλακάκια, τους γρανίτες, την πέτρα και το κλιματιστικό.

Νανοχρώματα υβριδικά που προσμιγνύνονται με τα πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα και είναι κατάλληλα για εξωτερικό και εσωτερικό βάψιμο για θερμομόνωση, ηχομόνωση, αδιαβροχοποίηση και προστασία από υγρασία, βακτήρια, μούχλα και ακτινοβολία UV. 

Ειδικό νανοϋλικό για αντί-μικροβιακή, αντιβακτηριδιακή, αντιαλλεργική και αντί-οσμωτική προστασία για τους εσωτερικούς χώρους της εταιρίας. 


ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ …
Νανοπροστασία για την γάστρα (καρίνα) του σκάφους τα ανοξείδωτα, τα μέταλλα, τα πλαστικά, τα δάπεδα, τα ξύλα, τα υφάσματα, τα δέρματα, τα ιστιόπανα, τα τζάμια και το κλιματιστικό.

Ειδικό νανοϋλικό για αντί-μικροβιακή, αντιβακτηριδιακή και αντί-οσμωτική προστασία για τους εσωτερικούς χώρους του σκάφους. 


ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΔΙΚΥΚΛΟ ...
Νανοπροστασία για το χρώμα, τα τζάμια, τις ζάντες, τα ελαστικά, τα δάπεδα, τα ανοξείδωτα, τον κινητήρα, τα υφάσματα, το δέρμα, τα πλαστικά, τον ρουχισμό, το κράνος, τα καθίσματα και το κλιματιστικό.

Ειδικό νανοϋλικό για αντί-μικροβιακή, αντιβακτηριδιακή, αντιαλλεργική και αντί-οσμωτική προστασία για τους εσωτερικούς χώρους του αυτοκίνητου.


ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ...

Νανοχρώματα με υβριδικά νανουλικά που περιέχουν τιτάνιο, πυρίτιο, πλατίνα, χρυσό και ασήμι και είναι κατάλληλα για χρήση σε πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης από μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, ξύλο, μάρμαρο, κλπ. Τα ειδικά αυτά νανοχρώματα προσφέρουν επιπλέον και προστασία από UV ακτινοβολία.Βασικά μεγέθη της νανοτεχνολογίας…

Το πρόθεµα «nano» προέρχεται από την ελληνική λέξη «νάνος» που  σημαίνει μέγεθος 10-9, = 0,000000001.


Ένα νανόµετρο (nm) ισούται µε ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου, είναι δηλαδή δεκάδες χιλιάδες φορές μικρότερο από το πάχος μιας ανθρώπινης τρίχας.


T
α νανοσωματίδια ή νανοσφαιρίδια έχουν μέγεθος περίπου από 1nm μέχρι 200 nm (νανόμετρα)Για τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων Νανοτεχνολογίας πιέστε εδώ ...
 
© 2017 Tropical
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της onScreen